pauliord

Er DU vår neste college-spiller?

Legg igjen en kommentar

Som en av Norges altfor få basketbloggere hender det titt og ofte at jeg får henvendelser fra folk som ønsker at jeg skal skrive om helt spesielle temaer.  Pauliord er nok først og fremst ment som et fristed for mine egne meninger, men noe unntak må det være lov å gjøre.

Med Matz Stockmans signering for Louisville er plutselig amerikansk collegebasket et hett tema igjen. Det er etter hvert mange norske spillere som bruker sine beste år i USA, og jeg er sikker på at det er mange, mange flere som har de samme ønskene.

Men av og til kan det være vanskelig å vite i hvilken ende man skal begynne.  Det er slett ikke bare å «melde seg på» og tro at dette ordner seg kjapt og smertefritt.  Det er mange som har fortvilt over det første møtet med det amerikanske systemet, over møtet med de rigide NCAA-reglene eller noe så «enkelt» som å finne et sted som kan tenkes å være interessert i en norsk spiller.

For Matz Stockman har det nok hjulpet godt å kunne skilte med 7 fot, men det er jo de færreste som kan skryte på seg såpass mye høyde.  Dermed er man prisgitt kontakter, eget initiativ og pågangsmot og mye kunnskaper om hvor og hovrdan. Cecilie Width har sendt meg linken til en tjeneste hun har startet sammen med Marianne Brøvik og Stephanie Spencer – her.

De presenterer seg selv slik:

« Vi tilbyr deg det du trenger for å kunne gjøre tankene og drømmene dine om til virkelighet. Flere og flere unge idrettsutøvere søker seg til USA for å kombinere skolegang med idrett, men det koster mye tid og penger å skulle reise fra skole til skole for å finne den riktige. Med SportsFuture i ryggen slipper du å forholde deg til alt dette. Vi vil med personlig erfaring, idrettsmessig bakgrunn, tett oppfølging og gode kontakter sørge for at nettopp du havner på den beste skolen for deg når det kommer til både det akademiske og sportslige.»

De ser ut til å ha plukket opp alle de viktige problemstillingene, og om jeg ikke kan anbefale dem på det varmeste (da må jeg nesten ha litt erfaring med tjenesten) kan jeg i  hvert fall si såpass at dette ser lovende ut.

Så om du leter etter veien videre i jungelen kan du begynne med en henvendelse hit.  Så får du selv finne ut om dette er noe for deg.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s