pauliord

Hvordan fyller vi hallene?

5 kommentarer

Tromsø har som vanlig relativt hyggelig besøk på sine hjemmekamper i BLNO.  I Asker opplever de også hyggelige tilskuertall – når familiene Midtvedt og Stien har satt seg er det jo knapt plass igjen verken på benken eller tribunen.

dunk4.previewMen hva med resten?  Det er stusselig i Rykkinnhallen, det har vært overraskende tettpakket i Vulkanhallen lørdag kvelder selv om det egentlig ikke er så mange der.  Det bare ser sånn ut. Når taket er på plass igjen bør de kanskkje vurdere å legger seg opp til åpningstidene til Oslos nye trekkplaster; Mathallen. Det er lov å surfe på andre suksess.

Det er fortsatt er glissent på Apalløkka, mens det stadig vekk er menigheten som kommer for å se Gimle og Frøya.  Den enkleste forklaringen er selvfølgelig at vi fortsatt er en liten nisjeidrett i Norge, men det er neppe ikke hele svaret.  Altfor mange husker noen år tilbake med fulle haller, da vi alle befant os si en slags BLNO-rus.  Bakrusen er verre å hanskes med.

Det hadde vært interessant å høre hva du synes.  På listen under har jeg forsøkt å få med meg endel kriterier som jeg tro dekker mye av det et arrangement innebærer.

Summen av disse kan kanskje gi et bilde av hvor vi selv mener skoen trykker når vi ikke klarer å mobilisere større interesse for det vi driver med. Som du ser av bildet har vi faktisk klart å fylle Rykkinnhallen noen ganger; dette er fra Globetrotters-besøket i 2009.

Tar du deg tid til å krysse av de (maks) 8 kriteriene som er viktigst for deg..?

5 tanker om “Hvordan fyller vi hallene?

  1. Det dreier seg jo om klubber med ganske mange medlemmer her, så om alle medlemmene kommer inn gratis, og det jobbes aktivt for at de skal komme på kampene/obligatorisk oppmøte på hjemmekamper tror jeg nok at det kan bidra til å fylle opp tribunene.

  2. «Klubblokaler/hyppige klubbaktiviteter» på tvers av alder og nivå gir god klubbfølelse og større fremmøte på kampene.

  3. Kan bare uttale meg om lagene i Bergen, men jeg bryr meg egentlig fint lite om Frøya og Gimle. Det er klubber for sine bydeler, og tilhører ikke byen slik Ulriken en gang gjorde og som fotballaget Brann alltid har gjort. Byen trenger ETT BLNO-lag å samles om. Kall det gjerne Bergen Basket, og la klubber som Frøya, Gimle, Hop m.fl. være farmerlag fra de ulike bydelene. Da kan alle heie på samme laget når vi samles til fest i Haukelandshallen, eller en enda mer sentralt beliggende hall (?). Drømmen hadde vært en arena på Nygårdstangen eller lignende.

  4. Bra initiativ til å gi BLNO et løft 🙂

  5. Vulkan har ikke nok kapasitet. Trenger bedre oppfølging på sosiale før og etter kamp.bare se på hjemmesiden til centrum tigers eller deres fb side Trenger highlights reel, nightly zap etc på youtube. Mange dyktige cheerleader klubber i Oslo iallfall som kan stå for pre-,pauseshow. Ha god serving for kaffe etc. Premier til publikum, så som t-skjorter med for hjemmelaget etc, Få felles avtale for alle klubber mtp drakter og ha mulighet for salg på kamper, hjemmesider. Grattis for alle under 20 år. Hold inngangsbillett lave inntil etterspørsel blir større enn kapasitet.Publikum konkurranse i pausen. osv osv, Vær kreativ og se hva publikum setter pris på.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s