pauliord

5 inntrykk mandag morgen

Legg igjen en kommentar

 

Det er mandag, og norsk basket har kåret to lag som årets beste. Ullern og Centrum har fått hver sin Kongepokal; fortjent på alle mulige måter. Inntrykkene er mange etter en helg med veldig mye bra basket, veldig mange lykkelige folk og enda flere skuffede ansikter. Og streaming fra kampene som bør bli obligatorisk i BLNO og KL selv om det er lite sannsynlig at noen kommer til å ta ordspill-rekorden fra Stig Erik Omland.. 

– Det var mange lag som kollapset denne helgen. Ytrebygda bør fortest mulig glemme dagene i Rykkinnhallen. Gimles herrer møtte veggen på uforklarlig vis mot Centrum i semifinalen, mens Ammerud røk på en like uforståelig ydmykelse mot Tromsø – før Stormen stilnet helt i finalen. Det bekrefter i hvert fall at basketball har mye felles med skiskyting – det er ikke gitt at alt treffer innenfor en radius på et par-og-tjue centimeter.

– Er Centrums mesterskap en bekreftelse på at du kan få til mye med «kos og klemz»..? Denne meldingen fra en av aktørene forteller i hvert fall om en glad gjeng: « Spilt lenge i Centrum, men ALDRI har vi før hatt et så bra lag og så mye kos innad i laget!».

– Jeg savnet mange spillere på banen: Jeg synes nok Stian Mjøs tar seg bedre ut PÅ banen enn som stats-fører. På den annen side kan spillerne være sikre på at de har fått tall som fortjent denne gangen.

– Man skulle tro at et Final Four uten lokale lag ville bety glisne tribuner. Men nei, her var det ganske godt besatt helgen gjennom. Og tett og god stemning. Men dem jeg virkelig savner er alle spillere, dommere og ledere som HAR VÆRT en del av denne idretten tidlgiere. Det er greit å legge sko, fløyter og styrepapirer på hylla, men det er egentlig ikke greit med «no show» når vi spiller om NM-gullet.

– Det er visstnok slutt for Final Four som konkurranseform. FF ble kritisert da finalehelgen ble innført, men nå har jeg lært meg å leve med det. Ganske kult faktisk. Når vi nå skal over i best av 3 kvartfinaler, best av 3 semifinaler og bare ÉN finale – ja, da synes jeg det blir en underlig hybrid. 5 finaler er et must i denne konkurranseformen.

– Sånne litt billige journalistiske poenger som at søsken er blitt norgesmestre med hvert sitt lag med 3 timers mellomrom overlater jeg til journalister.

Så er det bare litt over 6 måneder til seriestart…

 

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s