pauliord

Bleieutslett

Legg igjen en kommentar

Det dumpet ned i postkassen her forleden. Det er vanskelig å skjule for omverdenen at du blir eldre, så det var ikke annet å vente: Jeg fikk magasinet VI OVER 60 gratis gratis levert. Meget mot min vilje.

Og NEI, jeg skal IKKE abonnere på dette bladet selv om det kan friste med kule artikler som “tabletter på tur”, og enda kulere annonser – for oppladbart høreapparat og proteseoperasjoner, for faste nye tenner på 2 dager og krem for bleieutslett.

Jeg innrømmer å være nesten manisk opptatt av ikke å bli minnet om alder, og liker å tro at min mentale alder er ganske mye lavere enn den fysiske. Folk som kjenner meg kan heldigvis bekrefte at jeg er latterlig barnslig.

Og nettopp derfor har jeg en både utfordrende og spennende hverdag nå: Som trener for 14-åringer er jobben min for eksempel å få dem til å kommunisere så høyt og tydelig med hverandre på banen at jeg aldri kommer til å trenge høreapparatet.

Jeg trenger ikke lese om hvordan jeg skal få med meg tabletter på tur. Derimot vil jeg gjerne ha med gutta på tur. I første omgang kortreist moro i Ammerud Open. Dernest Basketfestivalen i Göteborg. Så Basketskolen i sommer. Og tur til Slovenia i høst. Med sånne opplevelser trenger man neppe tabletter.

Proteseoperasjoner? Joda, det kunne jeg sikkert trengt, men når jeg selv pisker disse gutta fra økt til økt hele sesongen skulle det bare mangle om jeg ikke først forsøker å ta tak i meg selv: Kanskje kan trening og aktivitet gjøre at protesene kan parkeres? Det begynner å bli pinlig svakt at jeg ikke klarer å ta meg selv i nakken.

Bleieutslett? Hah! Er vel ikke helt der ennå. Derimot er det sikkert mange som synes jeg er en hoven blei, men jeg er blitt mer ydmyk med årene. Vi hentet hjem seriemesterskapet i år, men ble klådd for RM-gullet i går. Asker var bedre enn oss denne helgen og vant helt fortjent. Derfor har vi ikke tid til å hvile. Det er helt OK å tape fortjent, men det har aldri vært moro.

Derfor har jeg ikke tid til å lese om hvor skrøpelig jeg er i magasiner som VI OVER 60. Derimot har jeg massevis av tid å bruke sammen med unge folk.

EB02 må nemlig videre med prosjektet: De skal bli bedre, jeg skal bli yngre.

 

 

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s