pauliord

Hvem er de beste i utlandet?

Legg igjen en kommentar

Jeg har forsøkt å kartlegge spillerne i BLNO gjennom å rangere de beste i fire kategorier.  For litt siden skrev jeg også om spillerne som opplagt hadde vært med på å heve kvaliteten på vår hjemlige eliteserie, vel å merke dersom de hadde valgt å spille i Norge.  Men de befinner seg altså i utlandet, og før jeg selv tar sjansen på å mene noe om disse inviterer jeg deg til å stemme frem dine favoritter. Kanskje er vi helt uenige?

Du kan velge flere spillere på listen under (maks 4), men du kan bare stemme en gang.  Jeg har valgt å unnta Daniel (Berg) som ikke lenger er aktiv og Magnus Midtvedt som jo egentlig er BLNO-spiller; han ikler seg Aliens-drakten etter jul.  Men hva med de andre – hvem mener du er de beste spillerne som pr i dag befinner seg i utlandet?

(Dette er en ny versjon; den opprinnelige nektet å ta med Magne Fivelstad på listen – uhørt!.  Stem igjen!)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s