pauliord

Det er plass til flere!

Legg igjen en kommentar

I går var jeg en av 250 eller 300 eller kanskje 350 på tribunen i Vollenhallen. Og siden vi kom av gårde hjemmefra litt senere enn ønskelig, tenkte jeg er øyeblikk at det kanskje villke være litt vanskelig å få parkering, siden Asker mot Bærum er et oppgjør alle vil få med seg.  En kamp som hadde fått mye omtale og mye fokus.

Som man kan se; det er plass til en og annen her og der.

Som man kan se; det er plass til en og annen her og der.

På vei utover i bilen tenkte jeg med litt vemodig glede (finnes det noe sånt..?) tilbake på de store oppgjørene for noen år siden.  Da det definitivt var fullt i Vollenhallen.  Da Geir Spiten stadig var ute i Budstikka for å fortelle hvor håpløst det var å spille der  ute i periferien fordi kommunen ikke hadde klart å tenke langt nok da de tegnet Leikvollhallen uten tribuneplasser.  Da vi ble møtt av gule parkeringsvakter.  Da dugnadsgjengen måtte snekre sammen tribuner på kortsidene – som også var fulle. Da hallen var proppfull av barn som slett ikke var veldig interessert i å se kampen, men heller løpe opp og ned langsiden (ja, det var j..la irriterende!) Da kampene ble markert med fyrverkeri når Asker vant. Og det gjorde de jo ganske ofte før.

Og om man først er i mimrehjørnet er det lov å smile litt tilfreds over at vi klarte å skvise inn 2700 tilskuere på Harlem Globetrotters.  Det er jo ikke så veldig lenge siden.  Og det er heller ikke så veldig lenge siden Blue Zone virkelig var blue zone på Bærums hjemmekamper:  Lette å se, enda lettere å høre – og alltid en faktor.

Så når Asker nå opplever et lite løft i interesse og entusiasme, og når Bærum endelig begynner å ligne et lag, kommer det altså likevel ikke flere enn noen få hundre til toppkampen. Og jeg skal ikke mene noe før jeg har sett det søndag som kommer, men det er lett å tro at det ikke blir flere når de to lagene møtes til returoppgjøret.

På denne bloggen spurte jeg for litt siden om hva som er viktig for å få folk å kampene igjen.  Og svarene er virkelig litt overraskende, i hvert fall for meg (trykk på «view results», så får du se tallene).

Suverent flest har ment at markedsføringen må bli bedre og at aktiviteten på nettsider og sosalie medier må bli bedre.

Og om det nå er slik at dette faktisk er riktig, så er det i hvert fall det aller enkleste å gjøre noe med.  Når det for eksempel bare er 1% som mener at BLNO ikke er spennende før playoff, så må det jo bety at folk liker det de får se nå.  Og da er det vår jobb å piske opp stemningen.

Derfor har både Asker og vi brukt litt tid og krefter på å mobbe hverandre på aller vennlnigste vis.  Noen meldinger på Facebook, noen rare og manipulerte bilder, litt godmodig drittslenging.  Vi trenger sannsynligvis mer av det.  Og om du har flere meninger om hva vi sammen kan gjøre, så er kommentarfeltet åpent for deg her på denne bloggen.

Jeg ser av meningsmålingen at bare 2,5% er opptatt av gode parkeringsfasiliteter. Om jeg fikk parkeringsplass i Vollen?  Joda, jeg fikk parkert – men er kanskje også norsk basket parkert, som publikumsidrett?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s