pauliord

Sånn kan det gå…

Legg igjen en kommentar

Asker føler seg nok litt snytt etter to tette oppgjør mot Bærum, Tromsø følte seg snytt på målstreken mot Frøya i Bergen og Centrum slikker sårene etter et litt ydmykende tap for Ammerud.  Og når BLNO nå er en helt uforutsigbar liga på vei inn mot mål passer det fint å stikke hodet frem og kunne fortelle hvordan dette kommer til å ende.

Enkelte ting synes helt klare:  Tromsø vinner serien, men vinner heller ikke i år BLNO.  Gimle sniker seg foran Asker i sluttspurten og havner i kvalifiseringspulje med Frøya og Bergkameratene, mens Asker er litt heldige som skal spille mot Gimle og Persbråten.  Fyllingen følger Persbråten helt til døra i kampen om 2.plassen i 1.divisjon, mens Høybråtens tøffe kampprogram gjør at de ikke når helt opp.

Her er avslutningen på årets sesong (v og t foran lagene indikerer seier og tap i de resterende kampene, h og b er hjemme/borte)

Tromsø 15-4

v Asker (h)

t Ammerud (b)

v Bærum (b)

t Frøya (h)

v Frøya (h)

Tromsø vinner 3 av 5 og vinner serien med 18-6.  De kommer til å irritere seg over tapet for Ammerud, og deler seier og tap med Frøya.

 

Centrum 13-7

v Asker (h)

t Asker (h)

v Ammerud (b)

t Bærum (b)

Centrum er litt på gyngende grunn, men blir en god nummer to i seiren med 15-9.  Asker taper og vinner en kamp mot Centrum, mens Centrum får revansje mot Ammerud.

 

Bærum 12-9

t Tromsø (h)

v Centrum (h)

v Ammerud (h)

Bærum vinner 2 av 3 og ender på 14-10.  Tromsø blir igjen litt for tøffe for Bærum, mens kampene mot Centrum og Ammerud går i hjemmelagets fsvør.

 

Frøya 10-10

v Gimle (h)

v Tromsø (b)

t Tromsø (b)

v Asker (h)

Frøya vinner 3 av 4 og avslutter 13-11.  Frøya klarer nesten 3.plassen, men bare nesten.  De taper en av to kamper mot Tromsø, etter ekstraomgang.

 

Gimle 9-13

t Frøya (b)

v Asker (h)

Gimle vinner 1 og avslutter med 10-14.  De har brukbart tak på Asker i Djeles fravær, men taper igjen for kollega Frøya.

 

Asker 7-11

v Ammerud (b)

t Tromsø (b)

t Centrum (b)

v Centrum (b)

t Frøya (b)

t Gimle (b)

Asker sliter i serieavslutningen, men har vist storhet til tross for 9-15.  Livet uten Djele er vanskelig å takle, og det hjelper ikke at alle kamper går på bortebane, med to tøffe reiser i vente.

 

Ammerud 4-16

t Asker (H)

v Tromsø (H)

v Centrum (H)

t Bærum (B)

Ammerud kommer sent, men godt og går inn i kval-runden med 6-18.  Det gir dem plass i kval-runden mot Frøya og Bergkameratene.

 

BLNO kvalgruppe 1:

Frøya, Ammerud, Bergkameratene:

Frøya tar seg av denne gruppen; det blir for tungt for Ammerud og Bergkameratene mot Frøyas to store.

BLNO kvalgruppe 2:

Asker, Gimle og Persbråten:

Asker stiller igjen med Djele på laget – litt redusert, men det gir betydelig større pondus.  Altfor mye og for stort for Persbråten å takle, og Gimle må også til slutt bite i det sure eplet.  Frøya møter Asker i kampen om den siste plassen i Final Four og det blir Asker som trekker det lengste strået.

 

FINAL FOUR:

Entusiasmen er til å ta og føle på i Tromsø denne helgen, og Tromsø gjennomfører et prikkfritt arrangement med stort trøkk og masse mennesker på tribunene.  Men prestasjonspresset blir for mye i semifinalen Tromsø-Asker. Asker har desusten fordelen av å ha vært i aktivitet uken før, og spiller med entusiasme og glede og gir seg aldri selv om de ligger under ved pause.  Bærum får en lettere vei til finalen mot Centrum.  Bærum er heldige som møter et lag uten vesentlig size og får revansje for et forsmedelig nederlag forrige sesong. Finalen mellom Asker og Bærum blir en thriller av de sjeldne; mye følelser, mye hevnlyst, spiller esom kjernner hverandre ut og inn.  To ekstraomganger må til før BLNO-mesteren kåres. Det koker ned til et straffekast sekunder før slutt i andre ekstraomgang.

Sånn kan det gå…!

Hvilke lag tror DU møtes i Final Four; velg 4 av disse!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s