pauliord

Hvem går til Final Four?

Legg igjen en kommentar

Sjelden har det vært vanskeligere å mene noe kvalifisert om utfallet av BLNO. Joda, det er smart å mene at Centrum og Sverresborg kommer til å gjøre opp om plassene 7 og 8, men så blir det vanskeligere. Derfor utfordrer jeg deg til å plukke de fire lagene DU mener går videre til sluttspillhelgen, så får vi i hvert fall vite hvem som er «folkets favoritter».

Det ser definitivit ut som Gimle er i rute mot noe stort, og i hvert fall den beste sesongen på lenge.  Men, det er også viktig å være klar over at de bare har spilt 12 kamper og fort kan ryke på noen blemmer.  Som for eksempel Ammerud som så utilnærmelige ut de første ukene før det rant på med dårlige resultater.  Og, Ammerud har gjort seg ferdig med 15 kamper, det samme som Sverresborg. Hvor mange tap er det mulig å bære med seg og likevel berge plassen i Final Four?  Tja, det vet jeg ikke, men du kan jo regne litt på kamper, motstandere og sannsynlige resultater så får vi i hvert fall en tabell på denne bloggen.

Vær så god, trykk i vei – pollen gir deg anledning til å plukke fire valg.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s