pauliord

Tramp i klaveret

Legg igjen en kommentar

Hvis du ser her kan du lese litt om hvordan arrangørene av hengholdsvis Elite Basketball Camp i Bergen og Basketskolen i Tønsberg ikke helt klarer å enes om hvmer som kom først, hvem som bør vike og hvordan dete bør ordnes til beste for alle.

Og hvis du titter her ser du at NBBF selv bidrar til kaoset ved å legge sin egen Talent Camp for U15-spillere til samme periode, i Kongsberg.

Arrangørene av Eliter Basketball Camp i Bergen har altså gjort deg avhengige av instruktører som bare er tilgjengelige før 31. juni, mens Basketskolen i Tønsberg har institusjonalisert tiden rett etter feriestart som sin arrangementsperiode.

Jeg tror de alle fleste ser at dette er maks uheldig, og at bare de aller ivrigste velger å takke ha til begge tilbudene. Det betyr at både spillere og arrangører blir skadelidende, og at en av aktørene kan bli tvunget til å velge et tidspunkt de ikke ønsker.

Mer betenkelig synes jeg likevel det er at forbundet utviser total mangel på musikalitet.  Når de velge å dynge på med egen Talent Camp oppå de to andre arrangementene er det et realt tramp i klaveret.  Tre ting på én gang!?!  Det er jo Kinderegg det!  Men i denne godteposen er det få som orker alt på en gang.

NBBF vil vel nok en gang henvise til at Kongsberg-campen har stått på terminlisten hele tiden?  Joda, det er den samme terminlisten som ikke med et ord nevner verken Elite Basketball Camp eller Basketskolen; det siste et arrangement som har eksistert i over 30 år.  Du skal være ganske tungnem for å anta at den ikke skal arrangeres igjen.

Dette føyer seg pent inn i rekken av konkurrerende arrangementer. NBBF har altså valgt å sparke i gang kvalifiseringsturneringer til Scania Cup, på samme helg som Bærum Open. Bærum Open ble tildelt flere av klassene, og takker for det, men opplever samtidig at forbundets eget arrangement blir en direkte konkurrent i andre klasser.

Dette bør kunne håndteres smidigere og med større musikalitet.  Det er 52 helger i 2014, og det skulle ikke forundre meg om det er omrent det samme i 2015.   Nok å ta av med andre ord.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s