pauliord

– Vil du ha sex med meg? (eller: Flatterende tilbud til 58-åring)

1 kommentar

Hvorfor skal jeg som basketblogger være noe dårligere enn Dagbladet, Nettavisen og andre tvilsomme publikasjoner. Når de vil ha hits er det bare å finne en setning som kan inneholde sex, eller et kleint bilde med litt fyldige boobs – og vips! så kommer klikkene.

Men dette er både sant og selvopplevd, og det skjedde i parken i dag dit jeg hadde gått for å få litt ro og klarhet. Midt på dagen.

Han presenterte seg som Konstantin, var ganske ung og jeg var helt sikker på at han skulle be om penger. Men nei, han var mer rett på sak enn som så og spurte altså om vi skulle ha sex. Nå liksom… Han antydet at han hadde leilighet ikke langt unna.

Det passet egentlig ganske dårlig følte jeg, og da han la hånden litt for vennlig på underarmen min var det i grunnen helt greit å gå.

Som noen har fått med seg; vi er i Sofia, Bulgaria med U18-landslaget som spiller B-EM med 21 andre nasjoner. Disse turneringene er et maratonløp over 12 dager – med 8 eller 9 kamper – fantastisk mange kyllingvarianter til lunsj og middag, massevis av fritid og også mulighet for refleksjon.

Vi lever tett på hverandre, vi har treningstid hver dag, vi spiller kamp alle dager med unntak av to og vi kan velge å se de kampene vi selv finner interessante når andre lag er i aksjon.

Da tar vi drosje til en av arenaene, og blir lurt på prisen bare halvparten av gangene. Og når vi virkelig blir rundlurt betaler vi snaut 80 kroner for en 20 minutters drosjetur.

Vi gjør det vi kan for å forberede oss på mulig motstand, og i går var et par av oss på oppgjøret mellom Israel og Estland; to mulige motstandere onsdag. I dag har Israel spilt mot Island – også det en kamp som gikk til ekstraomgang.

Så må man fordøye inntrykkene, gjøre et forsøk på analyse og se om det er ting vi kan gjøre for å stikke nødvendige kjepper i hjulene for lagene vi møter. Det er ofte deilig å ha tankene for seg selv, og jeg har altså funnet en rolig park ikke langt fra hotellet der jeg stort sett får være alene. Bortsett altså fra Konstantin.

I morgen er det nok en fridag før vi møter Østerrike onsdag. Det var faktisk litt overraskende, og coaching staff har bestilt Østerrike-Island på DVD så vi vet eksakt hva vi går til.

Men det blir nok DVD-kveld uten Konstantin.

En tanke om “– Vil du ha sex med meg? (eller: Flatterende tilbud til 58-åring)

  1. Imponerende resultater for G18 i Bulgaria.
    Dere spiller om 9.-16. plass og tar med dere en seier inn i det puljespillet.
    Trenger vel kun en seier på de to neste for i neste omgang spille om 9.-12. plass.
    Keep up the good work

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s