pauliord

Neste sesong begynner nå

1 kommentar

Hvis vi velger å se bort fra enkelte turneringer som gjenstår av denne sesongen så er det faktisk 5 måneder til neste gang du skal spille en basketballkamp. Det er noe sånt som 150 mulige treningsdager som du kan bruke på å bli en bedre basketballspiller.

Jeg vet av erfaring at det er mange som akkurat nå er ekstra tente og motiverte for å gjøre en innsats i sommermånedene. Men det blir som regel litt annerledes når sommeren er her, solen skinner og venner skal på stranden. Det er kort og godt vanskelig å være strukturert, og det er vanskelig å velge trening fremfor moro.

Jeg er helt sikker på at mange spillere har gode trenere som hjelpe med anbefalt sommertrening. Jeg har selv snekret såpass mange sommertreningsprogrammer at det hele begynte å bli litt uoversiktelig.

Og når jeg nå har ansvar for en gjeng 13-åringer, syntes jeg det var greit å systematisere det hele for å gi alle en reell mulighet for å lage sitt eget program. Hvis du laster ned vedlegget finner du treningsprogrammet for EB85s gutter 13-lag. Noen hvisket meg i øret at dette kan flere ha god nytte av.

Kanskje det..? Uansett, jeg deler gjerne.

Det er ikke noe revolusjonerende eller helt nytt der, snarere tvert imot. Men om du skulle føle for å rappe det og kopiere det til deg selv eller til dine spillere så er du svært velkommen.

Og om det er noe du ikke helt forstår sender du meg en mail så skal jeg gjøre et forsøk på å forklare.

Her kan du laste ned: Sommertrening 2015

Skjermbilde 2015-04-12 kl. 14.31.04

 

En tanke om “Neste sesong begynner nå

  1. Thanx… Very timely when after a long season I could use a little inspiration for my little ones!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s