pauliord

Du skjønner du har vært lenge i gamet når…

Legg igjen en kommentar

…du blir rørt til tårer av vakre fast breaks. 02-laget mitt gikk ubeseiret gjennom Bærum Open, og jeg tillater meg å bli glad når drøssevis av forskjellige fast break-driller gir resultater på banen.

…du blir yr og glad når teknisk ufullkomne spillere plutselig knekker en kode og får til ting de aldri har klart før.

…det nesten er umulig for deg å demonstrere driller og øvelser på en måte som ligner på det du vil at spillerne skal få til. På en treningsleir i Numedalen nylig kjørte vi en videosession for spillerne så de fikk se skudd og teknikk, og jeg kom uheldigvis med på litt av det. Herregud så gammel og stiv man ser ut.

…man spiser naturpreparater som skal være godt for artrose.

…man kjenner absolutt alt og alle i norsk basket. Enten har man vært for lenge med på dette, eller så er norsk basketball fortsatt for smått.

…du irriterer deg mer enn nødvendig over dommerforfall som dette, fredag kveld i Bærum Open: “Jeg sa jeg kunne dømme for en liten stund siden men jeg finner ikke dommerdrakten min så får uansett ikke dømt”.

…man har definert er prosjekt vi kaller ”02 2020”, som skal være satsing fram til 02-årgangen er 18 år gammel. Og så er man ikke sikker på om man klarer å være med hele veien ut.

…kretsserien for 13-åringer betyr mer enn sesongåpning i BLNO.

…de små, søte, pinglete spillerne man trente som barn og unge plutselig reiser til USA, skal i militæret eller legger opp som basketballspillere.

…man gleder seg over å lese artikler som handler om at 50-årene er de nye 30-årene.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s