pauliord

Hakke peiling!

3 kommentarer

På denne tiden av året pleier jeg å skrive så innsiktsfullt jeg kan om BLNO og åpningshelgen. Men i år kan jeg ikke det. Jeg har kort og godt ikke peiling. Jeg har ikke fulgt med i timen, annet enn å registrere hvem som går hvor – og hvorfor (men akkurat det vet jeg kanskje mer om enn de fleste).

Jeg skal til Bergen i åpningshelgen og gleder meg til å se.

Jeg gleder meg til å se om Asker klarer å fylle tomrommet etter Anders Stien og Thomas Mjøs.

Jeg er litt usikker på om jeg gleder meg til å se Bærum, men har skjønt såpass at den nye amerikaneren er en usedvanlig oppegående og staselig kar. Det hører heldigvis med til sjeldenhetene at så godt som samtlige talenter forlater et lag.

Centrum ser ut til å ha støvsuget markedet for spillere fra Kjelsås og Asker og om ikke annet har Inge Kristiansen pådratt seg et forventningspress.

Eidsvoll skal jeg ikke si noe som helst om før jeg ser dem i aksjon. Gimle vet jeg mer om, men kanskje først og fremst fordi Daniel Berg kommer tilbake til BLNO. Noen rapporter får man jo. Men at Audun Eskeland kommer til å gjøre en god jobb som coach er jeg ikke i tvil om.

Frøya, med Brent Hackman ved roret, MÅ få en god sesong. Alt annet vil være en overraskelse.  Fyllingen er i liket med Eidsvoll ny i dette selskapet.  Jeg har fått referater fra treningskamper, og Fyllingen er i hvert fall en litt snodig kombinasjon av spillere fra her og der.  Rutine, ja! Suksess? Tja, det er en annen sak.

La oss også tro at Nidaros har funnet lag og en kjemi som gjør det naturlig å dele ballen med andre.

Kongsberg er tilbake der de hører hjemme med en satsing det står respekt av. Det oser Øivind Lundestad-kreativitet lang vei.

Ammerud stiller med mye gammelt og lite nytt – men med Thomas Ble i avgang. Hvis det stemmer at Ahmed Domande er med fra start har de i hvert fall en god erstatning. Om de klarer å overtale Marco Sanders er mye gjort.

I Tromsø har man for n’te gang funnet amerikanere man tror på. Så får vi se.

Jeg gleder meg til å se dette uten å vite for mye på forhånd. Om jeg skal tippe en vinner eller to? Hakke peiling.

3 tanker om “Hakke peiling!

  1. Hei Pål, ingen tanker om Bergens nye klubb Fyllingen?

  2. Han har ikke peiling og det er sterke ord fra Paal Berg !

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s