pauliord

Sommertilbud i kø, hva synes du?

Legg igjen en kommentar

Det begynner med Basketskolen i Tønsberg uken etter skoleslutt. Så går det slag i slag gjennom sommeren og frem mot sesongstart. Når de første seriekampene spilles i oktober, har yngre spillere kunnet velge og vrake i bøttevis av sommerskoler/basketcamper.

13557682_1614449085550190_2168568195663989248_n

Jeg har hørt mye bra om sommerskolen til Bøler, men jeg har aldri vært der så jeg vet ikke hva den inneholder.  Noen som vet..?

Noen har ikke rotet seg til å være med på noe som helst, mens andre har fråtset i tilbudene og vært med på 2-3 arrangementer før sesongen starter. Basketskolen i Tønsberg er fortsatt den dominerende aktøren – i år med 360 deltagere! I den andre enden av sommeren finner du Elite Basketball Camp i Bergen, med instruktører som er tilknyttet NBA-lag.

Og innimellom: Sommerbasket i regi av Bøler, Asker Basketcamp, Ulriken Eagles basketskole og Høybråtens preseason camp. De som følger med på FB-siden «Norsk Basket» kan ikke ha unngått å se at det arrangeres «Yes, I can» i Arendal, og Rintch’ «Norway International Summer Basketball Festival 2016». Faktisk har det vært vanskelig å finne andre poster på Norsk Basket, de har druknet i markedsføringen av disse to…

Det er flott med så mange tilbud til treningslystne, og arrangementene har ganske sikkert sine særtrekk. Men det vet jeg altfor lite om.

Jeg har alltid hatt lyst til å reise litt rundt for å være flue på veggen – for å se ved selvsyn hva sommeraktivitetene tilbyr. Men foreløpig er det blitt med tanken.

Derfor ber jeg om hjelp til å kartlegge tilbudene. Jeg inviterer alle som har deltatt på ett eller flere arrangementer om å sende meg noen linjer om hva de har opplevd.

  • Hva synes du om det du var med på?
  • Gode instruktører?
  • Bra opplegg, nok trening eller for mye trening?
  • Mat?
  • Overnatting?
  • Noe du savnet?
  • Noe som var kjedelig eller ekstra kult?

Jeg tar imot alt du kan fortelle, og for å få deg i gang kommer jeg til å trekke ut to stykker som får en fritt valgt cap fra Snapback.

Send meg en mail til pal.berg.bb@gmail.com, eller en melding på Messenger.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s