pauliord

Djevelen ligger i detaljene…

Legg igjen en kommentar

…eller er det kanskje NM-tittelen som ligger nettopp der? For når den tredje og avgjørende finalen skal spilles koker det kanskje ned til tilfeldigheter. To gode lag møter hverandre for sjette gang denne sesongen, og det vil være dumt å mene at 4-1 til Asker gjør dem til store favoritter.

Nå handler det om helt andre ting.

Når jeg snakker med og til mine egen spillere forsøker jeg å få dem til å forstå at svært små ting kan utgjøre forskjellen på seier og tap. 

En miss på straffe. 

En ekstra turnover, én dårlig pasning. 

Eller: Hvis forberedelsene dine har vært dårlige, hvis du ikke fikk nok søvn natten før en viktig kamp, hvis du ikke har rukket å spise riktig og fornuftig: Når du skal ta det siste skuddet i kampen. Skuddet som kan laget ditt ekstraomgang eller seier på stillingen 82-84.  Da er det jo litt dumt om du er mør i pæra, litt gelé i beina og slett ikke i stand til å fokusere.

Djevelen ligger i detaljene.

Hvilken spiller er det som denne gangen føler seg så dårlig behandlet at han kommer med en ettersleng som gir usportslig + teknisk. Det er jo gjerne i de viktige kampene sinnet løper av med deg. Blir du så forbannet at du bare MÅ si det?  

Hvilken dommer blir så «pissed« at han eller hun føler å måtte sette saker og ting på plass?

Hvis Juan Ferrales i gjennomsnitt er 5 centimeter «off» på de skuddene som ikke sitter. Klarer han å flytte det litt i riktig retning? Klarer Anders Stien å justere fra 2/11 i forrige kamp til 4/11 i morgen kanskje?

Og hva skjer når nesten hele «gullrekka» til Asker sitter ute med 5 fouls? Finnes det noen på benken som er villig til å ta ansvar de siste 4 minuttene? Det siste minuttet? Har de lyst? Er de klare for det?

Mye rart å lure på. Svarene får vi i morgen.

Spennende! Uansett hvilket lag som vinner, så er det fortjent!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s